«Гуманісти»

2 вересня 2011 року Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ та «DIRECT EVENTS» запрошують в нічний клуб «EGOIST PALACE» на спільний творчий вечір ОЛЕГ СКРИПКИ та ЛЕСЯ ПОДЕРВ’ЯНСЬКОГО під назвою «Гуманісти».

Чверть століття тому, коли «ВВ» ще тільки збирались на перші репетиції в лабіринтах київського Академмістечка, магнітофонні записи Леся Подерв’янського вже «гуляли по руках», слугуючи Олегу Скрипці та його друзям своєрідним духовним орієнтиром.

П’єси Леся знали напам’ять. Вони надихали молодих людей на власну контркультурну творчість, а їх цитування у приватних розмовах вважалось ознакою богемної елітарності.

Кільканадцять років тому відбулось особисте знайомство двох знакових персон українського культурного бомонду — Леся Подерв’янського та Олега Скрипки, яке переросло спочатку в міцну дружбу, а надалі — й у творчий союз. 26 грудня 2000 року в Київському Республіканському Будинку Актора відбулась історична прем’єра музичної вистави-діалогу «Гуманісти» за участю Скрипки та Подерв’янського.

2 вересня саме в «EGOIST PALACE» вас чекатиме ексклюзивна концертна програма «Гуманісти»!

Попередній продаж квитків:

80 грн.

(050)2214044

(097)1938408

Початок: 2 вересня о 20 годині

Місце зустрічі (змінено) -«EGOIST PALACE»

Джерело: http://meridiancz.vkursi.com/2554.html

Твоя особиста думка нас тут не цікавить