7 заніматєльних ігр для дітей молодшого шкільного віку

Автор: -blind

7 заніматєльних ігр для дітей молодшого шкільного віку
Вступ.

Ця робота являє собою педагогічний посібник для батьків та піонервожатих, призначений для влаштування різноманітних ігор та розваг. Ігри, які наведені в цьому виданні відрізняються цікавістью, неординарністю та невибагливістю. Вони розвивають у дітей кмітливість, спритність, ум та реакцію. В деякі ігри буде цікаво пограть навіть дорослим. Якщо ви знаєте інші цікаві ігри, то надсилайте їх до редакції, і вони попадуть в друге видання цієї роботи.

З повагою, -blind.

1. Гра “Сантєхнік”

Необхідний інвентар: Зручний темний підвал багатоповерхового будинку, метрові обрізки стальних труб по одній на кожного гравця.

Інструкція: Гравці вламуються до підвалу і перекривають усю воду в домі. Потім займають позицію біля дверей з обрізками труб наготовє. При появі сантєхніка дружно пиздять його трубами. Мета гри – запиздить якмога більше сантєхніків за найменьший час.

2. Гра “Повітряний боулінг”

Необхідний інвентар: Киці, тюлька і важкі гантелі.

Інструкція: Гравці діляться на дві команди. Перша команда займає позицію на даху високого будинка і готує гантелі. Друга команда розшукує кицю і тюлькою заманює її під будинок. По команді ведучого перша команда жбурляє в кицю гантелі. Після цього команди міняються. Виграє команда, яка зпиздячить більше киць.

3. Гра “Допит”

Подвіжна гра для чотирьох хлопчиків.

Інструкція: Хлопчики рахуються і обирають хто буде партізаном, гестаповцем і охоронцями. Охоронці заламують за спиною руки партізану а гестаповець пиздить його ногами в живіт.

(Дякую Степану за ідею)

4. Гра “Водітель тролєйбуса”

Інструкція: Гра починається на тролєйбусній зупинці. Коли зупиняєтся тролєйбус, гравці обривають йому штанги з дротів і поки водій з ними возиться, спритно набиваються в кабіну. Коли водій налагодить штанги, гравці рвучко зриваються з місця на тролейбусі. Далі гра развивається по непердбаченому плану. Мета гри – отримати якмога більше задоволення від швидкісних перегонів на тролейбусі.

5. Гра “Пожежники”

Інвентар: сірникі, карасір, тряпки, паралізована бабуся (дві штуки).

Інструкція: гравці діляться на дві команди. Кожна команда розшукує квартиру, в якій мешкає самотня паралізована бабуся і назвавшись “тимуровцями” проникають до квартири. Потім “тимуровці” навалюються на бабусь, щільно обгортають іх тряпками і поливають карасіром. Після чого кидають на бабусь запалений сірник, викликють пожежників і залишають приміщення. Виграє та команда, до квартири якої першими приїдуть пожежники.

6. Гра “Гєологі на прівалє”

Це виїздна гра. Може проводитись під час турпоходів в тайгу.

Інвентар: декілька вуликів з бджолами, піропатрони (по одному на вулик), компас, сурми, списи, рюкзаки.

Інструкція: гравці, озброївшись рюкзаками і компасами розшукують стоянку геологів. Знайшовши її, вночі непомітно розставляють кругом неї вулики (в які попередньо закладено піропатрони). Після цього пиздять увесь верхній одяг геологів. Коли все готово – голосно сурмлять у сурми і підривають вуликі. Покусаних геологів, якім вдається прорватися за коло вуликів закалують списом.

7. Гра “Вожатий, вожатий, подай піонєра”

Інвентар: ломи.

Інструкція: Це прекрасна коллективна гра, шо сприяє фізичному розвитку дітей. Дві команди шикуються в шеренги навпроти друг друга. По сигналу ведучого, який пиздить ломом по рельсу, з кожної шеренги вибігає гравець з ломом і швидко біжить на зустріч супернику. Посередині вони сходяться, намагаючись запиздячить одне одного (дозволяється нанести один удар ломом). Далі, гра продовжується в залежності від результату сходження:
а) Якщо обидва померли, то по новому сигналу ведучого вибігають нові гравці.
б) Якщо оба живі, то вони продовжують рух в напрямку ворожої шеренги і намагаються захуярить там якмога більше суперників, а ті в свою чергу хуярять його. В той час коли гравець дістається ворожої шеренги, ведучей подає новий сігнал, таким чином гра їде без зупинки.
в) Якщо виживає тількі один, то він продовжує рух в напрямку ворожої шеренги, але по сигналу ведучого назустріч їму рухається новий суперник.

Гра триває до останнього гравця.

————————————

Автор: -blind
[ Цікаві Досліди – http://www.doslidy.kiev.ua ]
————————————

Твоя особиста думка нас тут не цікавить