Дохуя гівна

Автор невідомий (псевдонім “а” у Дошці Балачок).

Дохуя гівна
(Комедійна мініатюра)

Дійові особи
Лесь Подерв’янський, митець-новатор.
Глядачі, шанувальники культової творчості митця.

Дія відбувається в епоху економічної кризи кінця ХХ – початку ХХІ століть. На сцені обстановка районного будинку культури. Зліва на сцені – сцена БК, справа – зал, де сидять Глядачі. На сцені стоїть Лесь Подерв’янський в позі Жванецького і читає із рукописів свої твори. Вдячний зал у відповідь час від часу захоплено гигикає. За Лесем на сцені стоїть велетенський казан діаметром кілька метрів і висотою у людину. Казан до країв наповнений гівном.

Лесь Подерв’янський. Любі друзі. Наш експериментальний театр завжди знаходиться у пошуку, він досліджує все нові і нові сторони людської підсвідомості. Сьогодні ми підготували для вас нову річ. Можливо не усім вона припаде до душі, але нас це не лякає. Не усе нове зразу сприймається глядачем…
Глядачі (оплески).
Лесь Подерв’янський. Отож почнемо…

Він бере в руки здоровенну кувадлу і починає методично вибивати з-під казана поліна, на яких перший стоїть. Після кількох вправних ударів казан втрачає стійку опору і перекидується в сторону залу. Гівно виливається на Глядачів, від чого останні захоплено гигикають.

Глядачі. Браво-Браво! (оплески).
Лесь Подерв’янський. Дякую, любі друзі. На цьому наша вистава закінчується.

Завіса

————————————

Автор: невідомий “а”
Відформатував у HTML: Chill (chill at doslidy dot kiev dot ua) [ Цікаві Досліди – http://www.doslidy.kiev.ua ]
————————————

Твоя особиста думка нас тут не цікавить