Купатися чи не купатися?

Чому варто піти на виставу “Купатися чи не купатися?”

1. Впізнати у п’єсі одразу кілька улюблених творів Леся Подерв’янського.
2. Побачити оновлену версію вистави.
3. Шанувальникам творчості відомого сатирика бути обов’язково!
1 лютого в Будинку кіно на вас чекає постановка “Купатися чи не купатися?”, в основі котрої – кілька творів, мабуть, найвідомішого та найскандальнішого українського письменника. Ви підете зі спектаклю, повторюючи неперевершені перли Леся Подерв’янського.Лесь Подерв’янський – ім’я, відоме кожному українцеві. Його гротескні п’єси сповнені ненормативної лексики, суржику та неполіткоректностей.

Лесь Подерв’янський народився у родині художників. Після школи він вирішив піти по стопах родичів, знайшовши на цьому шляху визнання та славу. Він – член Спілки художників України. Його картини можна побачити на різних виставках, у колекціях музеїв і приватних осіб. Але найбільше Лесь Подерв’янський відомий своїми літературними творами. Він почав складати комічні історії ще в армії. З тих пір письменник створив понад півсотні п’єс, серед яких – “Герой нашого часу”, “Гамлет, або Феномен датського кацапізмп”, “Король Літр”, “Діана” та ін. <p “=””> Тепер автор зібрав найсоковитіші та найсмачніші уривки зі своїх творів, які гармонійно поєдналися у спектаклі “Купатися чи не купатися?”. Це постановка про життя та смерть, секс і кохання. Тут знайдеться місце і брутальності, і здоровому глузду, і політичному стьобу, і різним алегоріям.

Приходьте 1 лютого, щоб подивитися оновлену та розширену версію вистави за мотивами творів сучасного класика Леся Подерв’янського!

 

Твоя особиста думка нас тут не цікавить